IMMA VAN GALEN 

Even Voorstellen:

 

Ik ben Imma van Galen, getrouwd met Wim en moeder van 2 zonen  en 1 dochter. We wonen in het buitengebied van Schoonrewoerd, op een opknapboerderij. Ik geniet van de ruimte, de prachtige plek, en dat we deze plek beschikbaar mogen stellen voor ontmoetingen vanuit de kerk, een interkerkelijke jongerenkring, en andere activiteiten.

 

 

 

 

 

 

Naast mijn werk als psychiater, ben ik de afgelopen jaren enthousiast geworden over de EFT relatietherapie van Sue Johnson. Vanaf 2009 heb ik me hierin verder geschoold en sinds 2014 ben ik betrokken bij het aanbieden van de ‘Houd me vast’ relatietrainingen.

Het mooiste van de EFT trainingen vind ik om te zien hoe stellen zich weer meer verbonden gaan voelen. Bij de relatietrainingen komen heel verschillende koppels, met heel verschillende achtergronden, maar allemaal met dezelfde motivatie: de relatie verdiepen. Ik vind het een voorrecht om daaraan mee te mogen werken.

 

 

Het is bijzonder om mee te mogen kijken en denken met een stel dat zich kwetsbaar opstelt. In de trainingen schuiven we als trainers aan als stellen dit willen. Bijzonder dat ik in deze rol als trainer ook kan delen hoe e.e.a. zich in mijn eigen relatie heeft ontwikkeld. Ik vind het van belang dat in de training de basisovertuiging aanwezig is dat God degene is die relaties gemaakt en gewild heeft en elk stel ook wil ondersteunen om hier verder in te groeien.

Foto echtpaar: Auteursrecht: <a href=’https://nl.123rf.com/profile_bialasiewicz’>bialasiewicz / 123RF Stockfoto</a>