KOMENDE trainingen

VIND DE TRAINING DIE BIJ JULLIE PAST

De eerste twee dagen zijn aaneengesloten op een vrijdag en zaterdag. De derde dag is op een zaterdag, 5 a 6 weken later.

Voor informatie of opgave: zie contact

 

17 en 18 febr. + 1 april 2023 

Deze training is gereserveerd voor een kerk in Amerfoort.

 

29 en 30 september + 11 november

Welkom aan elk echtpaar dat zich wil inzetten voor hun relatie.

De training voor kerkelijke werkers en hulpverleners is op een donderdag en vrijdag. De derde dag is op een vrijdag.

KOSTEN

BeterVerbonden wil graag de trainingen toegankelijk maken voor ieder budget. De kosten zijn om deze reden aangepast aan de gezinssamenstelling en het inkomen. Er wordt uitgegaan van het gezamenlijke netto inkomen per maand. 

Tip: ProLife vergoedt voor een deel deze kosten. Bij andere verzekeringen kun je informeren naar vergoeding voor ‘preventieve cursussen’.

De kosten variëren tussen de 75 en 135 euro per persoon per dag.

Wanneer jullie  de informatie opvragen staat daarin de tabel waarin je kunt uitrekenen wat de kosten zijn die bij jullie inkomen passen.

Mature couple talking together in sofa

Wij zitten in het hoogste tarief en dat is best veel geld. Maar we vinden dit een eerlijk systeem .

En nu we de training achter de rug hebben, vinden we het dit bedrag en de tijd meer dan waard! Afgezien van het feit dat het al zeer waardevol was om ons op zo’n training vóór te bereiden, was de training een openbaring voor ons. 

We zijn ons nu meer bewust van hoe onze patronen werken en de achterliggende gevoelens ervan. Het lukt ons daardoor beter om botsingen niet te ver te laten gaan of te voorkomen. We kunnen meer fijngevoelig reageren op elkaar. We begrijpen elkaar beter.”